Ajankohtaista

4.7.2016

Gripmarine Oy nostaa palvelunsa uudelle tasolle

Gripmarine on tullut tunnetuksi täsmällisestä palvelustaan siistissä ja kauniissa ympäristössä. Nyt palvelukonsepti täydentyy korjaamolla, jossa on mahdollista suorittaa myös erilaiset puhallukset ja vaativat pintamaalaukset.

Inkoolainen GripMarine on päättänyt laajentaa palveluitaan veneilijöille. Ajanmukaisen telakoinnin ja veneiden ylläpitotoimintojen oheen palvelut laajenevat kaiken kattavalla korjaamotoiminnalla. Tekniikan ja rakennevaurioiden korjauksien lisäksi Gripmarine pystyy hoitamaan syksystä alkaen myös hiekka-, teräsrae- ja kvartsikidepuhallukset. Tällöin lasikuituveneiden pohjien puhdistus vanhoista eliönestomaaleista ja pohjamaaleista on nopeaa ja tarkkaa. Puhalletusta pinnasta voidaan löytää rakenteen virheet, tai ehjissä rungoissa gelcoatpinta on sellaisenaan valmis uudelleenpinnoitukseen.

Veden yläpuolisten osien rakennevaurioiden pinnoitukset voidaan tehdä topcoatilla tai polyuretaanimaalauksella, joko asiakkaan toivomuksen mukaan tai tapauskohtaisesti parhaaksi katsotulla menetelmällä. Usein maalaamalla saadaan sävyt helpommin vastaamaan veneen olemassa olevaa sävyä. Veneen ikääntyessä gelcoatpinta pyrkii haurastumaan auringon ja hapen vaikutuksesta. Hyvä ja arvostettu ikääntynytkin vene saattaa usein kannattaa pinnoittaa uudelleen. Silloin vanha gelcoatpinta saa uuden tiiviin pinnan, joka vastustaa moninkertaisesti paremmin runkoa ympäristön ja ilmaston haasteilta. Tällöin voi myös toteuttaa haaveensa siitä väristä, jonka olisi aina halunnut veneeseensä.

Puhalluksiin ja pinnoituksiin liittyvissä töissä Gripmarine on tehnyt sopimuksen YachtPaintersin kanssa. YachtPaintersin takaa löytyvät tekijät Kari Eloranta ja Lars Kylander. Heillä molemmilla on kokemusta alalta yli kolmekymmentä vuotta. Kari Eloranta toteaa: "Olemme tunteneet Martinin kanssa jo jonkun vuoden ja Inkooseen on aina ollut miellyttävä tulla töihin. Martinin esitellessä korjaamosuunnitelmat ja kysyessä kiinteän yhteistyön mahdollisuudesta, niin montaa sekuntia ei tarvinnut miettiä. Maantieteellisestikin paikka on hyvä tällaiselle kaiken kattavalle palvelulle". Martin Fodgel tarkentaa: "Vuosittain on jouduttu useammankin kerran ohjaamaan suuremmat korjaustyöt muualle. Nyt aika tuntui oikealta ottaa nämäkin asiat sananmukaisesti oman katon alle."

Lisätietoja: Martin Fogdell, 040-7491389, martin.fogdell@gripmarine.fi

                 Kari Eloranta, 0500-456300, kari@yachtpainters.net

16.06.2016

Varaa talvisäilytyspaikka ensi talveksi nyt! Muutamia paikkoja on vapautunut. Kannattaa toimia pikaisesti, vaikka syksyyn on vielä aikaa.

Veneiden lasku vesille alkoi tänä vuonna ennätyksellisen aikaisin. Nyt siivoamme paikkoja ja varaudumme jo uuteen kauteen.

Jos olet UUSI ASIAKAS ja kiinnostunut talvisäilytyspaikasta Gripmarinessa, voit tehdä kätevästi tarjouspyynnön täyttämällä tiedot veneestäsi >> täällä tai soittamalla Martinille, puh. 040 7491 389

Nykyisille asiakkaillemme lähetämme kesän aikana tiedotteen asiasta.

Kevään2014veneenlasku

Sublift työssään – veneen siirto hallista rantaan ja lasku veteen sujuu venettä vahingoittamatta