Gripmarine

Intohimona laatu ja sujuva asiakaspalvelu

Kun perustin Gripmarinen vuonna 2007, asetin tavoitteeksi luoda uudenlaisen yrityksen talvisäilytys- ja huoltopalveluihin. Ala tuntui kaipaavan kipeästi uudistuksia.

Olin nimittäin kuullut monelta veneilevältä ystävältäni, että talvisäilytyspalvelut kaikkine oheistoimintoineen olivat Suomessa jääneet ajastaan armottomasti jälkeen. Telakat olivat epäsiistejä, turvattomia ja palveluiltaan vaatimattomia.

Monin paikoin merimiesnostalgia korvasi ammattitaidon ja erilaiset ”virittelyt” asianmukaisen kaluston. Ei ihme, että arvokkaan veneen omistaja kirjaimellisesti pelkäsi veneensä vesillelaskua ja nostoa.

Emme halua olla suurin, emme pysty olemaan edullisin. Haluamme, että asiakkaamme tunnistavat meidät hyvästä laadusta, monipuolisista huolto- ja korjauspalveluista sekä mutkattomasta, ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Hoidamme vastuullemme annettuja veneitä kuin omiamme – takaamme, että veneen omistaja voi keskittyä huoletta harrastukseensa ja että veneen arvo samalla säilyy. Olemme oma-aloitteisia ja otamme heti yhteyttä, jos huomaamme asioissa puutteita tai korjattavaa.

Gripmarinen toiminta on kehittynyt ja kasvanut vakaasti. Ensimmäinen talvisäilytyshalli on saanut vierelleen kaksi muuta, palveluita on kehitetty, ihmisiä on palkattu lisää ja kalustoon on investoitu.

Kiitos menestyksestä kuuluu mukaville asiakkaillemme ja päteville työntekijöillemme. Asioita on motivoivaa tehdä ja kehittää yhdessä.

Muutama sana paikan historiasta

Gripmarine sijaitsee vanhalla maalaistilalla, jolla on vuosisataiset perinteet ja vaiherikas historia. Kiinteistön nimi on Gripans ja siitä on yrityksemme saanut nimensä.

Maatilalla oli aikoinaan suuret kasvihuoneet, joilla kasvatettiin vihanneksia. Kun liiketoiminta muuttui veneiden talvisäilytykseksi ja -huolloksi, kasvihuoneiden paikalle rakennettiin nykyaikaiset veneiden talvisäilytyshallit. Yksi kasvihuoneista on säilytetty muistona tuosta ajasta ja se palvelee nyt mastojen säilytyspaikkana.

Tavoitteenamme on pitää Gripans siistinä, luonnonmukaisena ja rakennukset hyvin hoidettuna. Näin alue ilahduttaa kaikkia asiakkaitamme. Toivomme, että Gripmarineen on ilo tulla ja jättää samalla kaupungin kiireet taakse!

 

 

 

 

 

Martin

Martin Fogdell, Gripmarinen omistaja

Talot

Gripans kuvattuna mastonosturista

Hallin rakentaminen

Ensimmäisen hallin rakentaminen kesällä 2007