Kalusto

Käytössämme on ajanmukaiset tilat ja kalusto veneiden talvisäilytykseen, huoltoon ja korjauksiin. Suurin venekoko on 25 tonnia.

VENEIDEN SÄILYTYSHALLIT
Käytössämme on kolme uudenaikaista talvisäilytyshallia, yhteensä säilytystilaa on noin 5 000 m2. Käytännössä halleihin mahtuu 130–140 venettä. Halleissa on pölyämätön asfalttilattia, lämmitys, ilmanvaihto, kameravalvonta, murtohälyttimet ja paloilmaisimet. Vapaa korkeus halleissa on 6/7 metriä.

MASTOJEN SÄILYTYSHALLI
Purjeveneiden mastoille on varattu oma kuiva, lämmittämätön säilytystila.

SUBLIFT-NOSTOLAITE
Kauko-ohjattava subliftimme on turvallinen ja tehokas nostolaite, joka käsittelee jopa 25 tonnin painoisia veneitä. Nosto tapahtuu aina alhaalta päin, leveillä nostoliinoilla. Veneen runkoon ei kohdistu pistekuormaa eikä muita perinteisellä nosturilla tehtävään nostoon liittyviä rasituksia ja riskejä. Teemme kaikki nostot ja laskut subliftilla. Subliftille on oma ajoluiska rannassa, laiturin vieressä. Pienimmät veneet nostamme hydraulisella trailerilla.

MASTONOSTURI
Kuivalle maalle, hallien viereen sijoitettu mastonosturi helpottaa ja nopeuttaa mastojen käsittelyjä. Subliftilla on helppo viedä purjevene juuri oikealle kohdalle ja operoida tarkasti ja turvallisesti maston kanssa.

LAITURI
Käytössämme on nykyaikainen laituri, jossa on 12 paikkaa asiakkaidemme veneille. Syväys laiturissa on 3,5 metriä.

PESUKALUSTO
Pesemme veneet heti noston jälkeen. Käytössämme on monipuolinen kalusto pesureita ja työkoneita.

 

 

 

 

 

Halli

Mastot

Sublift (2)

Laituri