Palvelut

Tarjoamme moottori- ja purjeveneille talvisäilytystä sekä siihen liittyviä monipuolisia huolto- ja korjauspalveluja. Kolme lämmintä hallia, suojaisa ranta ja laituri, sublift, mastonosturi ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat veneellesi parhaan mahdollisen talvisäilytyksen ja huollon.

TALVISÄILYTYS
Käytössämme on kolme nykyaikaista hallia, joiden maksimikorkeus on 6/7 m. Halleissa on kameravalvonta, murtohälyttimet ja paloilmaisimet. Halleissa on tasainen lämpö (talvella +7° C), ilmanvaihto ja oikea ilmankosteus. Purjeveneiden mastoille on oma kuiva, lämmittämätön tila.

VENEIDEN NOSTOT JA LASKUT
Nostamme ja laskemme veneet Subliftillä eli pyörillä liikkuvalla kauko-ohjattavalla nostolaitteella, joka menee veneen alle. Sublift on ehdottomasti turvallisin, hellävaraisin ja varmin tapa siirtää jopa 25 tonnin painoinen vene vedestä talvisäilytykseen ja takaisin. Ei pistekuormia runkoon, ei äkillisiä heilahduksia. Sublift nostaa veneen hitaasti ja millimetrin tarkasti. Perille telakointipaikkaan se liikkuu kävelyvauhtia.

VENEPUKKIEN VUOKRAUS
Voit tuoda talvisäilytykseen veneellesi omat pukit tai vuokrata ne meiltä. Jos haluat tilata veneellesi omat pukit, neuvomme niiden mitoituksessa ja hankimme niille tarvittaessa valmistajan.

KONEHUOLLOT
Teemme tarvittavat perushuollot moottoreihin ja vetolaitteisiin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Sovimme asiakkaan kanssa tarvittavan huoltotason.

VENEEN POHJAN, KYLKIEN JA YLÄOSAN PESU
Pesemme veneen pohjan huolellisesti painepesurilla heti noston yhteydessä. Näin saamme kaiken lian irti tuoreeltaan ja emme sotke hallia. Kun pohja on kuivunut lämpimässä hallissa, pääsemme tarkistamaan sen kunnon. Tarvittaessa pesemme myös veneen kyljet ja yläosat.

VENEEN VAHAUS, KIILLOTUS JA MYLLYTYS
Vahaamme ja kiillotamme veneet. Vanhoille veneille teemme myllytyksiä eli hiomme varovasti pois haalistuneen pinnan ja vahaamme sen uudestaan erikoisvahalla. Myllytys on kustannustehokas tapa palauttaa veneen pinnan alkuperäinen väri ja kiilto.

AKKUJEN YLLÄPITO JA TARKISTUS
Tarkistamme akkujen toiminnan ja lataamme ne kolme kertaa talvisäilytyksen aikana. Tarvittaessa hankimme ja asennamme uudet akut.

POHJAN MAALAUKSET JA KUNNOSTUKSET
Pohjan maalaus on yksi veneen tärkeimmistä ja myös työläimmistä huoltotöistä. Teemme pohjamaalaukset parhailla tarvikkeilla ja työkaluilla. Tarvittaessa kunnostamme pohjan (primerin poisto) ennen maalausta.

LUJITEMUOVITYÖT
Teemme lasikuidun, esim. gelcoatin korjaukset. Veneen rungon ja vastaavissa suurissa korjauksissa käytämme apuna kumppaneitamme.

PINTAMAALAUKSET
Tiesitkö, että veneen kuluneen pinnan voi nykyisin uudistaa maalaamalla? Maalauksella voidaan vaihtaa täydellisesti veneen väriä ja uudistaa näin vanha vene, joka ei tule siistiksi edes myllytyksellä. Olemme maalanneet jo useita veneitä ja lopputulos on ollut erinomainen.

SÄHKÖHUOLLOT JA -ASENNUKSET
Veneissä on vuosi vuodelta enemmän sähkölaitteita ja elektroniikkaa, jotka hoitamattomina tai ikääntyessään aiheuttavat yllätyksiä ja jopa vaaratilanteita. Hoidamme erilaisten sähkölaitteiden huollot sekä asennamme tarvittaessa uudet laitteet.

MASTON JA PURJEIDEN HUOLTO
Puramme ja rikaamme maston, sovittaessa irrotamme purjeet (pyydettäessä pesemme ne), siirrämme maston talvisäilytykseen sisätilaan, tarvittaessa korjaamme/uudistamme rikaukset.

PUU- JA SISUSTUSTYÖT
Kiintokalusteiden asennus, karttapöydän uusiminen, sisäportaiden kunnostus, sisäkaiteiden lisäämiset, pentryn uudistus, patjojen vaihto, kuomujen korjaukset ja uusimiset – vain muutamia tyypillisiä töitä mainiten. Kovassa käytössä olevissa veneissä on yllättävän paljon ”fiksaamista”.

 

 

 

 

 

 

 

Halli sisältä

Sisänäkymä lämmitetystä talvisäilytyshallistamme

Sublift

Subliftin ja mastonosturin sujuvaa yhteistyötä

Veneen pesu

Pesemme veneen pohjan heti noston jälkeen

Vene pukeilla

Nostettu, pesty purjevene pukeillaan