Referenssit

Miten olemme onnistuneet? Annetaan asiakkaidemme kertoa!

”Telakka, jossa venettä käsitellään vastuullisesti”

Olen purjehtinut intohimoisesti jo neljännesvuosisadan. Gripmarine on ainoa tuntemani telakka, jossa venettä käsitellään kaikissa työvaiheissa huolellisesti ja ehdottoman hellävaraisesti.

Monessa paikassa ison veneen nosto erilaisilla virittelyillä aiheuttaa pelonsekaisia tunteita, Inkoossa se on ihan muuta. Sublift nostaa yhdeksän tonnin painoisen, 40-jalkaisen purjeveneeni turvallisesti ja vakaasti, ilman pistekuormaa. Mastonosturi on sijoitettu nerokkaasti kuivalle maalle talvisäilytyshallin viereen.

Luotan täydellisesti Gripmarinen osaamiseen. Martinin ammattilaiset nostavat ja laskevat veneeni, hoitavat moottorin huollon, maston asennuksen ja rikaukset sekä pohjamaalauksen. Itse vastaan sisäsiivouksista ja muusta pienemmästä. Huollot tehdään ajallaan ja kerralla kuntoon; se on asia jota arvostan.

S/y Orkidea, Juha Jylhä

 

”Gripmarineen on aina ilo tulla”

Olen kuulemma Gripmarinen asiakkaista se, joka tekee itse kaikkein eniten veneensä huoltoa. Vietän hallissa syksyllä, talvella ja keväällä lukuisia viikonloppuja tekemällä mm. moottorin huoltoa, veneen puhdistusta, lakkausta ja pohjamaalausta. 42-jalkainen Grand Banks on minulle harrastus ja tapa viettää vapaa-aikaani.

Nostojen ja laskujen lisäksi Gripmarine on vastannut esimerkiksi elektronisten laitteiden lisäasennuksista – venehän ei ole koskaan valmis, kuten jokainen veneen omistaja tietää.

Gripmarine sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, tilat ovat siistejä ja turvallisia. On ilo ajaa pihaan! Asiat hoidetaan jämptisti, tinkimättä tippaakaan laadusta. Kun veneeni lasketaan keväällä vesille ja pitkät matkat ovat edessäpäin, tiedän sen olevan huippukunnossa.

M/y Christina, Johan Ahlström

 

”Täyden palvelun huoltoa sanan varsinaisessa merkityksessä”

Olen arvoveneen omistaja ja sen aktiivinen käyttäjä. Hyvin varusteltu italialainen 28-jalkainen retkivene, 2 x 185 hv dieselit, tiikkikansi – jokainen ymmärtää, että tällainen kaunotar kaipaa säännöllistä ylläpitoa.

Gripmarine on huoltanut veneeni vuodesta 2011. Moottorin huollot, nostot/laskut, pesut ja vahaukset, akkujen lataukset, sammuttimien huollot, laitteiden korjaukset ja asennukset jne. Kaikki hoidetaan samassa paikassa, yhdellä sopimuksella. Erityisesti arvostan sitä, että yhteydenpito on aktiivista. Martinin saa aina kiinni ja asiat etenevät. Ammattitaitoista ja sujuvaa palvelua, suosittelen.

M/s Peperina, Krister Falenius

 

“Luota ammattilaisiin, kun haluat huoletonta veneilyä”

Veneeni on kovassa, kuluttavassa käytössä oleva 25-jalkainen retki- ja yhteysvene. Lähtökohta on tietysti se, että veneen on toimittava takuuvarmasti ja huolettomasti koko veneilykauden.

Tilaan veneeni huollon ja talvisäilytyksen ”avaimet käteen” -tyylisesti. Gripmarine hoitaa talven aikana kaiken kuntoon ja korjaa samalla pikkuviat, joita tyypillisesti saattaa olla esim. sähköissä ja makeanveden (wc ja suihku) järjestelmässä. Kun varustelu ja mm. elektroniikka veneessä lisääntyvät, tarvitaan ammattitaitoa ja kokemusta. Sitä löytyy Martinin porukalta ja kumppaneilta.

Olen ollut Gripmarinen asiakas vuodesta 2008 ja nähnyt, miten fiksusti toiminta on sinä aikana kehittynyt. Paras päätös minkä veneen omistaja voi koskaan tehdä, on valita pätevä ja vastuullinen kaveri veneen huoltajaksi.

M/s Moonshine, Joel Falcken

 

“Osaamisen tunnistaa pienistä asioista”

Arvostan venehuollossa ammattitaitoa ja kokemusta, avointa kommunikaatiota ja aktiivisuutta, eräänlaista oma-aloitteisuutta. Veneeni Marino Piraya on aito klassikko 1990-luvulta, merikelpoinen ja mukava 9-metrinen matkavene. Paljon käytetty ja hienosti pidetty.

Gripmarinessa se saa erinomaisen talvisäilytyspaikan, asianmukaiset huollot, turvalliset nostot ja laskut – ja hieman enemmänkin: ammattilaisten valvovat silmät. Jos akkuvaraaja huomataan rikkoutuneeksi, se korjataan heti. Jos ohjauslaitteissa on vikaa, siitä ilmoitetaan ja mietitään ratkaisua. Tällaisilla asioilla tunnistaa sen, onko veneen huoltomies aidosti ammattilainen.

M/s Earl 2, Johan Köhler

Yhteistyökumppanit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan Köhlerin vene