Usein kysyttyä

Kokosimme tälle sivulle kysymyksiä, joita asiakkaamme usein esittävät. Jos et löydä täältä vastausta, voit jättää oman kysymyksesi Ota yhteyttä -sivumme kautta.

Millaisia veneitä otatte talvisäilytykseen?
Kaikenlaisia moottoriveneitä ja purjeveneitä. Minimikokorajoitusta ei ole, maksimissaan vene voi painaa 25 tonnia.

Onko talvisäilytyspaikka vakuutettu?
Edellytämme, että talvisäilytettävissä veneissä on voimassa oleva venevakuutus.

Miten turvallinen talvisäilytyspaikka on?
Hallissamme on murtohälyttimet, kameravalvonta ja paloilmaisimet. Sijaitsemme hieman syrjässä pääteiltä, joten satunnaisia ohikulkijoita ja ilkivaltaa emme ole kohdanneet.

Nostatteko kaikki veneet subliftillä? Mikä sen nostokapasiteetti on?
Nostamme valtaosan veneistä omalla subliftillämme ja pienimmät veneet hydraulisella trailerilla. Näin takaamme noston turvallisuuden ja sen, ettei vene millään tavoin vahingoitu. Subliftin nostokapasiteetti on 25 tonnia eli käytännössä se nostaa niin suuren veneen kuin halliimme mahtuu (hallin max. korkeus on 7 m).

Voiko veneen säilyttää talvella piha-alueellanne?
Kaikki talvisäilytettävät veneet ovat lämpimässä hallissa. Se helpottaa olennaisesti huoltotöitä ja takaa osaltaan veneen arvon säilymisen.

Voiko osan huoltotöistä tehdä itse?
Totta kai. Sovimme asiakaskohtaisesti, milloin hallissa voi työskennellä ja mitä siellä voi tehdä. Kiireisimpinä nosto- ja laskuaikoina halliin ei päästetä turvallisuussyistä.

Voiko laituristanne vuokrata venepaikan?
Laituri on tarkoitettu vain asiakkaidemme veneiden kiinnitykseen nosto- ja laskukautena, jolloin sen kapasiteetti on muutenkin äärirajoilla.

Teettekö veneiden vahinkokorjauksia?
Teemme asiakkaillemme pieniä vahinkokorjauksia, tyypillisesti lasikuituun tulleita naarmuja ja ruhjeita, moottorin korjauksia jne. Suuret korjaukset, joissa on tullut vahinkoja esim. rungon rakenteisiin, hoidamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Mitä palvelunne maksavat? Mistä näen hinnastonne?
Jokainen vene on yksilö ja annamme mielellämme kirjallisen tarjouksen saatuamme veneen tiedot ja huoltotarpeet. Kirjaudu MyBoat-asiakasjärjestelmäämme täällä tai soita puh. 040 7491 389.

Onko talvisäilytyspaikkoja vapaana?
Hallimme täyttöaste on viime vuosina ollut hyvin lähellä maksimia. Veneitä kuitenkin myydään ja vaihdetaan vuosittain, joten paikkatilanne elää jatkuvasti. Jos haluat talvisäilytyspaikan veneellesi, sitä kannattaa ehdottomasti tiedustella jo kesällä. Suosittelemme, että jätät tietosi veneestäsi MyBoat-asiakasjärjestelmämme kautta. Samalla saat tarkan tarjouksen mahdollisesta talvisäilytyksestä ja siihen liittyvistä palveluista. Kirjaudu MyBoat-asiakasjärjestelmäämme täällä tai soita puh. 040 7491 389.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mastonosturi